Aplica acum pentru angajare la Videochat Constanta

Numele*

Adresa de email*

Telefon*

Ataseaza o poza

Mesaj

Sunt de acord cu Prelucrarea datelor cu caracter personal!
Bifeaza

Suntem foarte incantati ca ai ales studioul nostru de videochat si vrei sa lucrezi in echipa noastra de la  Studio Videochat Constanta !

Poti fi sigura ca ai facut cea mai buna alegere,  pe care nu o vei regreta niciodata!

Urmand pasii si completand acest formular de inscriere, vei face cea mai buna alegere, deoarece o sa lucrezi cu cea mai buna echipa si  cel mai bun studio de videochat din tara. Imediat dupa completarea acestui formular, un membru al echipei noastre te va contacta pentru a stabili un interviu unde se vor discuta detaliile angajarii.

Interviul va fi unul foarte relaxant si constructiv, deoarece vom incerca sa aflam ce astepari ai de la acest job, vom afla mai multe despre tine, si iti vom aduce in vedere detalii despre banii pe care ii poti castiga. In aceelasi timp, iti putem demonstra ca noi ne tinem de cuvant, te platim la timp si iti vom respecta toate dorintele. Apoi iti vom prezenta si vom descrie studioul nostru de videochat, unde daca vei fi de acord sa lucrezi cu noi, iti vei desfasura activitatea de zi cu zi.

Trebuie sa fii relaxata, si nu tematoare,  deoarece inainte de a ajunge la interviu, vei avea cu siguranta toate informatiile despre noi. Aceste informatii le poti obtine  de la persoana de contact, care iti va sta la dispozitie si iti va raspunde la toate intrebarile la care ai nelamuriri.  La interviu discutia va fi una deschisa  ca intre prieteni, si nu trebuie sa iti fie in vreun fel frica, deoarece suntem niste profesionisti si stim cate emotii sunt la un interviu. Astfel, daca doresti si tu sa faci parte dintr-o echipa frumoasa, alege Studio Videochat Constanta.