Studio Videochat Constanta

10

Studio Videochat Constanta – un loc de munca modern, cu echipamente profesionale

Studio-ul se afla in zona Stefan cel Mare din Constanta, si are o suprafata de peste 435 mp, cu 22 de posturi de lucru, avand de asemenea si unele beneficii importante, precum aerul conditionat, cabinele de dus, vestiarii proprii, servicii de menaj, bucatarie utilata, spatii de relaxare si nu in ultimul rand spatii pentru fumat.

Aparatura pusa la dispozitie este de asemenea una profesionala, unde veti avea posibilitatea sa folositi unele camere video profesionale cu telecomanda, pentru a facilita aparitia online. De asemenea va veti bucura si de lumini profesionale, stilist personal, outfit-uri de calitate sau fotografi profesionisti.

Punem la dispozitia dumneavoastra si o echipa cu experienta de peste 10 ani in domeniu, iar salariile pe care le puteti incasa sunt intre 1.000 – 3.000 $ pe luna. Pe langa acestea veti avea posibilitatea sa incasati si unele bonusuri de angajare, bonusuri lunare, etc.  Veti beneficia si de suport tehnic 24 din 24, iar persoanele profesioniste cu care lucram sunt in masura sa va ofere servicii de calitate.

Va veti bucura si de confidentialitate 100% si spunem acest lucru, deoarece persoanele din tara noastra, nu vor avea posibilitatea sa va vizioneze deoarece ip-urile sunt blocate.

baner-aplica